Encsen a lakosság véleményét kérdezik, hogyan tegyék szebbé, élhetőbbé a várost

Megosztás

Az Ipari Parkkal kapcsolatos felmérés után ismét a lakosság véleményét kutatják, hogy merre és hogyan tovább a várost érintő kérdésekben.

Encs Város Önkormányzata célja, hogy a lakosság igényeit figyelembe véve fejlessze, tegye szebbé a várost. Ennek érdekében – az Ipari Parkkal kapcsolatos felmérés után újabb – lakossági kérdőívezést végzett. Az elmúlt hetekben az encsieknek lehetőségük volt online és papír alapon is problémákat bejelenteni az önkormányzat felé, valamint kisebb, helyi fejlesztésekre javaslatot tenni. Olyan lakossági igényeket várt a városvezetés, amelyek helyi lakóközösségeket érintenek, és amelyre gyors megoldást tudnak találni. 

A következő időszakban elkezdődik a beérkezett javaslatok összesítése, ez alapján egy problématérkép felállítása, majd ezek megoldása (várhatóan az ősztől). Az előzetes áttekintés alapján kijelenthető, hogy nagy számban, több mint 50 beküldőtől 100 feletti javaslat érkezett be, melyek között számos jogos igény, megoldásra váró probléma van. Encs Város Önkormányzata köszöni a lakosság együttműködését, a beérkezett észrevételeket – közölte szerkesztőségünkkel a település polgármesteri referense.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek